Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g6.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g4.7g16kcal0.6g3.1g0.1g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu4.2g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Persilja0.9g0.1kcal0g0g0g0.1g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta0.8g3.6kcal0.3g0g0.2g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g1.6g0.4kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g86kcal6g7.2g3.4g0.8g
Valittu annoskoko30g43kcal3g3.6g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g21kcal1.5g1.8g0.9g0.2g
Arvot/100g100g145kcal10.1g12.2g5.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401