Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)10g16kcal1.9g0g0.9g0g
Punajuuri 6.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kaali, valkokaali2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Pavut,ruskeat suolaliemess2.3g2.3kcal0.2g0.3g0g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g4g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g53kcal4.6g3.4g2.2g1.6g
Valittu annoskoko30g27kcal2.3g1.7g1.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna15g13kcal1.2g0.9g0.6g0.4g
Arvot/100g100g89kcal7.7g5.7g3.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259