Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola1.4g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima2.7g11kcal0.8g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 11g24kcal1.9g0g1.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g3.3g5.2kcal0.3g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g98kcal6.4g1.4g7.4g0.4g
Valittu annoskoko30g49kcal3.2g0.7g3.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g24kcal1.6g0.4g1.9g0.1g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.4g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535