Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g3.9g2.9kcal0.2g0.5g0g0g
Porkkana 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g10g32kcal1.6g6.1g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g110kcal7.2g13.8g2.8g1.2g
Valittu annoskoko30g55kcal3.6g6.9g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g28kcal1.8g3.5g0.7g0.3g
Arvot/100g100g185kcal12.1g23.2g4.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716