Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g14g25kcal2.7g0g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)6.1g15kcal1.2g0g1g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g3.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kalkkunaleike (Snellman)2.8g2.5kcal0.5g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g94kcal9.2g0.4g5.8g0g
Valittu annoskoko30g47kcal4.6g0.2g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna15g24kcal2.3g0.1g1.5g0g
Arvot/100g100g160kcal15.6g0.7g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398