Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g2.8g10kcal1.5g0.9g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g18g4.7kcal0.2g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g38kcal3.6g3.6g0.8g0.4g
Valittu annoskoko30g19kcal1.8g1.8g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g10kcal0.9g0.9g0.2g0.1g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630