Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi1g0.1kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g4.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)1.5g1kcal0g0.2g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis2.9g3.3kcal0.6g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g14kcal1.2g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko30g7kcal0.6g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna15g4kcal0.3g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g24kcal2g1g0.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132389