Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 12g3.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 10g3.4kcal0.5g0.2g0g0.2g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g7.8g27kcal2g4.6g0.2g0.8g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g69kcal5.2g11g0.4g2.6g
Valittu annoskoko30g34kcal2.6g5.5g0.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna15g17kcal1.3g2.8g0.1g0.7g
Arvot/100g100g116kcal8.8g18.6g0.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549