Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g16g18kcal3.4g0g0.4g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Flora kevyt ruoka 7%7.8g6.6kcal0.1g0.4g0.5g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g4.7g5.2kcal0.1g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g76kcal7.4g1.8g4.2g0g
Valittu annoskoko30g38kcal3.7g0.9g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna15g19kcal1.9g0.5g1.1g0g
Arvot/100g100g128kcal12.5g3g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251393