Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 10g5.4kcal1.2g0g0g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 10g4.4kcal0g0.4g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 5.7g18kcal0.5g3.2g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 1.3g3.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g63kcal3.4g9.2g0.2g1.6g
Valittu annoskoko30g32kcal1.7g4.6g0.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna15g16kcal0.9g2.3g0.1g0.4g
Arvot/100g100g106kcal5.7g15.5g0.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385