Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.1g7.9kcal0.4g0.2g0.5g0.6g
Sokeri 17g67kcal0g16.6g0g0g
Siirappi 1.4g4.3kcal0g1.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.1g23kcal0.1g0.2g2.5g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2g14kcal0g0g1.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g238kcal1g37.2g9.2g1.2g
Valittu annoskoko30g119kcal0.5g18.6g4.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g60kcal0.3g9.3g2.3g0.3g
Arvot/100g100g401kcal1.7g62.6g15.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158297