Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5g8.3kcal1g0g0.5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)10g2.5kcal0.1g0.6g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g24kcal2.2g1.4g1g0.2g
Valittu annoskoko30g12kcal1.1g0.7g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g6kcal0.6g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.3g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139