Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g14g16kcal2g0.9g0.4g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g6.6g4.3kcal1g0g0g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g7.3g12kcal0.2g0.3g1.1g0g
Sipuli 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.5g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g72kcal6.4g2.6g3.6g0g
Valittu annoskoko30g36kcal3.2g1.3g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna15g18kcal1.6g0.7g0.9g0g
Arvot/100g100g121kcal10.8g4.4g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179