Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.8g0g2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Ketsuppi, Felix0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle5g6.5kcal0.3g1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g88kcal8.8g2.4g4.6g0.4g
Valittu annoskoko30g44kcal4.4g1.2g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g22kcal2.2g0.6g1.2g0.1g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4g7.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630