Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 16g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g7g6.7kcal1.4g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Ranskankerma, Ingman2.3g6.3kcal0.1g0.1g0.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g38kcal3.2g1.2g2.2g0.2g
Valittu annoskoko30g19kcal1.6g0.6g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g10kcal0.8g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g65kcal5.4g2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080