Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 22g6.1kcal0.3g0.9g0g0.5g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Voi 40% rasvaa 0.3g1.2kcal0g0g0.1g0g
Piirakkataikina Sunnuntai6.3g23kcal0.3g2g1.6g0.1g
Siirappi, tumma0.5g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g64kcal1.2g6.4g3.4g1.2g
Valittu annoskoko30g32kcal0.6g3.2g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g16kcal0.3g1.6g0.9g0.3g
Arvot/100g100g108kcal2g10.7g5.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903