Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g14g2kcal0g0.5g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Pasta 3-viljan (Torino)1.2g4.3kcal0.2g0.8g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.7g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g40kcal2.4g3.4g1.4g0.4g
Valittu annoskoko30g20kcal1.2g1.7g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g10kcal0.6g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g66kcal4g5.7g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156