Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g24g38kcal5.3g0g1.7g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.9g3.3kcal0g0.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g88kcal11g2.2g3.4g0.4g
Valittu annoskoko30g44kcal5.5g1.1g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g22kcal2.8g0.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g147kcal18.4g3.7g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449