Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g8.2g6.8kcal0.1g1.5g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g4.7g34kcal0g0g3.7g0g
Sokeri 5.9g24kcal0g5.9g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g3.8g5.5kcal0.3g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g184kcal2g23.8g8g0.6g
Valittu annoskoko30g92kcal1g11.9g4g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g46kcal0.5g6g2g0.2g
Arvot/100g100g309kcal3.4g39.9g13.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167468