Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki14g7.9kcal1.2g0.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.4g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti1.3g6.2kcal0.3g0.4g0.4g0.4g
Soijajauho rasvainen 1.1g5.2kcal0.4g0.3g0.3g0.1g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 10g37kcal2.7g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g122kcal10g3g8g1g
Valittu annoskoko30g61kcal5g1.5g4g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g31kcal2.5g0.8g2g0.3g
Arvot/100g100g205kcal16.8g5g13.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595