Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g6.9g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu3g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Maksa naudan 17g22kcal3g1g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.9kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g70kcal6.6g3g3.4g0.4g
Valittu annoskoko30g35kcal3.3g1.5g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g17kcal1.7g0.8g0.9g0.1g
Arvot/100g100g117kcal11.1g5g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632