Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g4.7g3.4kcal0.1g0.8g0g0g
Juuriselleri 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 4.7g3kcal0g0.6g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g4.7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Fenkoli, annos 100g2.3g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0.1kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g4.7g4.5kcal0.4g0.7g0g0.4g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g35kcal1.2g6.4g0.2g1.6g
Valittu annoskoko30g17kcal0.6g3.2g0.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna15g9kcal0.3g1.6g0.1g0.4g
Arvot/100g100g58kcal2g10.8g0.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347840