Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)6.7g7.4kcal1.5g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g9g30kcal1.5g5.7g0.2g0.6g
Arkirae (Valio), annos 100g3.6g2.6kcal0.4g0.1g0g0g
Ketsuppi 1.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)4.2g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g95kcal7.8g12.6g1.2g1.2g
Valittu annoskoko30g48kcal3.9g6.3g0.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g24kcal2g3.2g0.3g0.3g
Arvot/100g100g160kcal13.1g21.2g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398441