Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g5.3g20kcal0.1g4.9g0g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g7.3g2.9kcal0g0.7g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2.1g13kcal0.4g0.1g1.1g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g2.8g5.1kcal0.4g0.2g0.3g1.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.1g7kcal0g1.7g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g183kcal2.8g21.4g9.6g3.4g
Valittu annoskoko30g92kcal1.4g10.7g4.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna15g46kcal0.7g5.4g2.4g0.9g
Arvot/100g100g305kcal4.7g35.7g16g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460255