Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 5g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Linssi-punainen (raaka)3g9kcal0.7g1.5g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 2.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g30kcal1.8g5g0.2g0.8g
Valittu annoskoko30g15kcal0.9g2.5g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g7kcal0.5g1.3g0.1g0.2g
Arvot/100g100g50kcal3g8.4g0.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226741