Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g14g23kcal2.1g0g1.6g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 13g7.4kcal1.2g0.4g0g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g1.9g0.2kcal0g0g0g1.6g
Voi 1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g87kcal6.6g0.8g6g3.2g
Valittu annoskoko30g44kcal3.3g0.4g3g1.6g
Annoskoko puolitettuna15g22kcal1.7g0.2g1.5g0.8g
Arvot/100g100g147kcal11.1g1.3g10.1g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609