Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 2.8g1.9kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Herne 3.5g2.4kcal0.2g0.3g0g0.1g
Isot katkaravut (rainbow)6.3g6.3kcal1.5g0g0.1g0g
Tumma pikariisi, Risella2.6g9kcal0.2g1.9g0.1g0.1g
Basilika, tuore0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g58kcal3.8g4.6g2.2g0.4g
Valittu annoskoko30g29kcal1.9g2.3g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g15kcal1g1.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g97kcal6.4g7.7g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652