Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 6.8g8.3kcal1.4g0g0.3g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g7.4g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Paprika punainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g43kcal3g3g1.8g0.2g
Valittu annoskoko30g21kcal1.5g1.5g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g11kcal0.8g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g72kcal5g5g3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84236