Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Viinietikka balsami3.1g1.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Silakkafilee 19g27kcal3g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g181kcal6g3g16g0g
Valittu annoskoko30g90kcal3g1.5g8g0g
Annoskoko puolitettuna15g45kcal1.5g0.8g4g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5g26.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794