Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.6g9kcal1.1g0g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 7g7.6kcal0.6g1g0g0.5g
Tomaattimurska 5.6g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.6g0.8kcal0g0g0.1g0g
Harissa 1 annos = 30 g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g53kcal3.4g3.8g2.2g1.4g
Valittu annoskoko30g26kcal1.7g1.9g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna15g13kcal0.9g1g0.6g0.4g
Arvot/100g100g88kcal5.7g6.4g3.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468