Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2.6g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 2.2g10kcal0.5g0g0.9g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 4g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Tomaatti 1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Spagetti 1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g35kcal1.6g2.4g1.8g0.4g
Valittu annoskoko30g18kcal0.8g1.2g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g9kcal0.4g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g59kcal2.7g4g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218143