Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton14g15kcal3.1g0g0.2g0g
Pekoni atria6.8g24kcal1g0g2.1g0g
Sieni rouskut, suolattu 4.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.4g4.5kcal0g0g0.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni3.4g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g98kcal8.6g0.4g6.4g0.2g
Valittu annoskoko30g49kcal4.3g0.2g3.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g25kcal2.2g0.1g1.6g0.1g
Arvot/100g100g163kcal14.3g0.7g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489