Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale4g13kcal0.5g0g1.2g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 16g4kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.3g2.2kcal0g0g0.2g0g
Maito, Kevyt4.9g2.2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.5g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Mozzarella juustoraaste, valio1.9g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g60kcal3.4g1g4.4g0.8g
Valittu annoskoko30g30kcal1.7g0.5g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g15kcal0.9g0.3g1.1g0.2g
Arvot/100g100g100kcal5.7g1.7g7.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352412