Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 125g30kcal1.7g2.4g0.6g3.1g
Pekoni, paistettu 43g219kcal7g0g21.5g0g
Kananmuna kuoreton 35g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g38g124kcal9.4g0g9.7g0.4g
Maito, Kevyt50g23kcal1.6g2.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g892kcal48.2g9.8g72.4g7g
Valittu annoskoko290g446kcal24.1g4.9g36.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna145g223kcal12.1g2.5g18.1g1.8g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018