Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g218g52kcal2.6g7.4g0.4g4.6g
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original13g8.7kcal0.5g1g0.4g0.4g
Valkoviinietikka (Rajamäen)13g2.5kcal0g0.8g0g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g441kcal7.4g20.8g35.2g10.4g
Valittu annoskoko290g221kcal3.7g10.4g17.6g5.2g
Annoskoko puolitettuna145g110kcal1.9g5.2g8.8g2.6g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139318