Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Papu valkoinen, keitetty 42g45kcal3.5g5.8g0.1g2.9g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 21g66kcal5.1g9.5g0.4g1.9g
Tomaattimurska 83g25kcal0.5g4.4g0.2g1.6g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)4.2g6kcal0.2g0.4g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g336kcal19.8g44.2g5.6g14g
Valittu annoskoko290g168kcal9.9g22.1g2.8g7g
Annoskoko puolitettuna145g84kcal5g11.1g1.4g3.5g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829