Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 143g34kcal2.6g3.1g0.4g3.3g
Parsakaali, keitetty, suolaa 89g31kcal4.1g1.7g0.3g2.2g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g45g54kcal1.5g1.6g4.5g0g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Mozzarella juustoraaste, valio8.9g26kcal2.3g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g333kcal21.6g16.6g17.2g11.2g
Valittu annoskoko290g167kcal10.8g8.3g8.6g5.6g
Annoskoko puolitettuna145g83kcal5.4g4.2g4.3g2.8g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053