Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g94g225kcal8.3g44.1g1.7g11.3g
Ketsuppi 25g23kcal0.3g4.8g0.1g0.3g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)69g124kcal15.8g0g5.5g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g31g122kcal7.5g0.3g10g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.5g4.3kcal0.2g0.8g0g0g
Katkarapu 63g43kcal9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g1085kcal82.4g100.6g36g23.6g
Valittu annoskoko290g542kcal41.2g50.3g18g11.8g
Annoskoko puolitettuna145g271kcal20.6g25.2g9g5.9g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424