Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)28g99kcal3.9g19.4g0.6g1.4g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 111g153kcal20.8g0g7.8g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g112kcal0g0g12.5g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g62g169kcal5.9g28.7g2.9g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g1085kcal62g99.4g47.8g8.6g
Valittu annoskoko290g543kcal31g49.7g23.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna145g271kcal15.5g24.9g12g2.2g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.1g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657