Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g133g156kcal3.7g5.3g13.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 54g185kcal5.5g37.8g0.6g1.9g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.7g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)66g109kcal16.6g0.6g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g1004kcal60.8g87.8g44g3.8g
Valittu annoskoko290g502kcal30.4g43.9g22g1.9g
Annoskoko puolitettuna145g251kcal15.2g22g11g1g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781