Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 28g19kcal4.1g0g0.3g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g37g66kcal1.5g9.1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana581g172kcal11.2g18.2g6g0g
Valittu annoskoko290g86kcal5.6g9.1g3g0g
Annoskoko puolitettuna145g43kcal2.8g4.6g1.5g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.1g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293334