Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g93g121kcal14.9g0g6.9g0g
Maustekurkku42g7kcal0.3g1.3g0g0.8g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka28g2.8kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g14g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 54g159kcal0.8g3.4g16.1g0g
Kananmuna, keitetty 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana581g687kcal41.6g13.2g52.8g3.6g
Valittu annoskoko290g344kcal20.8g6.6g26.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna145g172kcal10.4g3.3g13.2g0.9g
Arvot/100g100g118kcal7.2g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302780