Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Tonnikala vedessä 56g59kcal12.6g0g0.8g0g
Sipuli kuivattu 2.8g7.6kcal0.3g1g0g1g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g7.5g19kcal0.9g3.7g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml56g84kcal1.1g1.4g8.4g0g
Herneet (Apetit)38g20kcal2.1g2g0.3g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g38g47kcal1.1g9.6g0.2g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g90g94kcal4.6g17.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g704kcal45.4g70.8g25.2g2g
Valittu annoskoko290g352kcal22.7g35.4g12.6g1g
Annoskoko puolitettuna145g176kcal11.4g17.7g6.3g0.5g
Arvot/100g100g121kcal7.8g12.2g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575