Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g224g46kcal1.3g8.5g0.7g3.1g
Rucola, lautaselinen n. 30g17g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Rypsiöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Valkosipuli 6.7g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g268kcal4.8g23g17.4g8g
Valittu annoskoko290g134kcal2.4g11.5g8.7g4g
Annoskoko puolitettuna145g67kcal1.2g5.8g4.4g2g
Arvot/100g100g46kcal0.8g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68927