Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g87g18kcal1.1g2.6g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 2.4g7.3kcal0.2g0.3g0.6g0g
Katkarapu 59g40kcal8.5g0g0.6g0g
Herne 26g18kcal1.3g2.5g0.1g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Spagetti 109g357kcal11.1g72.4g1.2g3.7g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g2.2g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana581g959kcal46g156.2g13.2g9.2g
Valittu annoskoko291g480kcal23g78.1g6.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna145g240kcal11.5g39.1g3.3g2.3g
Arvot/100g100g165kcal7.9g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844