Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g131g144kcal31.5g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Margariini 80% keskiarvo6.6g47kcal0g0g5.2g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g109g120kcal3.3g3.5g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana581g645kcal70.8g11.2g36.4g1.4g
Valittu annoskoko291g323kcal35.4g5.6g18.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna145g161kcal17.7g2.8g9.1g0.4g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486