Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman155g264kcal18.6g0g15.5g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g19g72kcal2.7g14.1g0.5g0.8g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g58g163kcal1.3g2g16.3g0g
Kananmuna kuoreton 43g61kcal5.3g0.1g4.4g0g
Sipuli 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana581g1129kcal56.2g34.2g73.4g2g
Valittu annoskoko291g565kcal28.1g17.1g36.7g1g
Annoskoko puolitettuna145g282kcal14.1g8.6g18.4g0.5g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144