Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g171g239kcal27.4g5.1g12.5g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)50g30kcal0.3g2.4g2g0.1g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g40g144kcal3.4g30.8g0.4g0g
Sipuli 27g8.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g2.5g7kcal0.2g0.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana581g857kcal63.2g80g31g1.2g
Valittu annoskoko291g429kcal31.6g40g15.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna145g214kcal15.8g20g7.8g0.3g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056