Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali167g35kcal2g5.7g0.3g3.5g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g70g84kcal13.3g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 1.9g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki35g30kcal0.5g1.5g2.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana581g339kcal32.6g16.8g15.4g7.8g
Valittu annoskoko290g169kcal16.3g8.4g7.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna145g85kcal8.2g4.2g3.9g2g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935