Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7kcal0g1.7g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 5.3g21kcal0g5.2g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala26g84kcal3.9g15.5g0.7g2.6g
Maitojuoma, profeel, valio88g18kcal2.9g1.6g0g1.3g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 26g11kcal2.6g0.1g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 26g36kcal3.3g0.1g2.6g0g
Oliiviöljy 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Ruokasuola jodioitu 1.3g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g109g71kcal12g4.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana581g613kcal49.4g57.6g20.4g7.8g
Valittu annoskoko291g306kcal24.7g28.8g10.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna145g153kcal12.4g14.4g5.1g2g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040